vineri, 16 noiembrie 2007

I just don’t know what to do with myself

Las deoparte sensul initial al versurilor de nu stiu ce sa fac cu mine acum ca sunt fara tine. Am vorbit suficient despre iubire saptamana asta – mai pastrez si pentru zile negre. Dar sunt convinsa ca cel putin o data ati constatat ca nu stiti ce sa faceti cu voi. Poate cand ati terminat liceul sau facultatea, cand v-a parasit iubitul sau iubita, cand v-au murit parintii sau ati ramas „insarcinati”.

Ca sa nu mai fii atat de tulburat data viitoare cand iar iti da tarcoale intrebarea asta, trebuie neaparat sa completezi inventarul de care pomeneam ieri. Dupa ce stii exact cine esti si stabilesti ce iti doresti, iti va fi mult mai usor sa te indrepti, mai repede sau mai incet, spre tintele tale. Si daca esti suficient de perseverent vei ajunge acolo intr-o forma sau alta. Uneori chiar neasteptata si complet diferita de ceea ce iti imaginai.

Asa ca nu dispera mai mult decat e cazul. Nu iti pierde rabdarea si sensul va umple toate golurile pe care momentan le resimti.

De fapt, stim ce sa facem cu noi. Doar ca nu avem curaj. Ne punem bariere. Ne gasim scuze. Dar stim. Deci, a venit vremea sa implinim ceea ce stim.

Niciun comentariu: