joi, 6 august 2009

Cum m-am căsătorit în 60 de secunde

Ajuns pe ultima sută de metri la primărie după o experienţă neaşteptat de neplăcută la coafor şi un îmbrăcat în mai puţin de un minut, salutat rude şi prieteni, intrat în posesia buchetului care nu arăta ca cel comandat, dar cel puţin era ok, intrat în sala de ceremonii pe marşul nupţial al lui Mendelssohn Bartholdy, simţit ca în faţa plutonului de execuţie, cele două funcţionare semănând conform imaginaţiei mele poetice cu gărzile de la Auschwitz, iar potrivit simţului pragmatic al soţului cu nişte doamne "nefericite" cărora am omis să le lăsăm un "cadou" înainte, trecut direct la subiect fără introduceri de genul bună ziua, bine aţi venit, primit întrebarea cheie: cetăţene, iei în căsătorie pe ...? Răspuns da. Pupat cu entuziasm. Semnat cu ochii la fotograf. Plecat cu buletinul perforat şi alt nume de familie.

P.S. Noroc cu florile primite, cadourile supriză şi urările frumoase - ne-au ajutat să realizăm mai bine ce ni se întâmplă.




7 comentarii:

Marius spunea...

Confirm si aprob cele scrise de nevasta-mea!

Dragos spunea...

:))
Felicitari! Sa fie intr-un ceas bun (sau in 60 de secunde bune)!
Casa de piatra si multe impliniri!

Anonim spunea...

Casa de piatra! ma bucur sa ma intorc in Bucuresti si sa aflu asemenea vesti bune! :-)
copilfrumos

Anonim spunea...

Oana draga, sa fie intr-un ceas bun! Casa de piatra, sa fiti sanatosi, fericiti si impliniti!
Anca

Cuzubella spunea...

@Dragos, copilfrumos, Anca: Multumesc mult pentru urarile voastre. Cum spuneam si in articol, cea mai frumoasa parte a evenimentelor de genul asta e ca primesti multe urari de bine si asta ma bucura si ma emotioneaza in egala masura.

yahoo status spunea...

Buna ziua ,

Am ajuns pe site-ul dumneavoastra cautand franceza pe google si m-am gandit sa va scriu sa va rog ceva daca este posibil.
Sunt la inceput cu un site http://www.francez.ro . Am incercat sa fac un site util pentru toata lumea , cu dictionare si
tot felul de chestii legate de limba franceza si Franta.
Cum abia am inceput , mi-e greu si ma chinui sa-l promovez .Intrebarea mea este daca ma puteti ajuta ,
adaugandu-mi site-ul la blogroll sau oriunde pe site-ul dumneavoastra . M-ar ajuta enorm un link la dumneavoastra .
Daca va place site-ul meu si considerati ca merita va raman recunoscator.

Va multumesc,
Cu stima,
Tudor
Dictionar Francez - Dictionar Francez
admin@yahoostatus.ro

Cloudya spunea...

Felicitari Oana. Sa fiti fericiti si sa aveti parte de tot ce e mai frumos pe lume. Poate imi trimiti si mie niste poze pe email, ca pana incepem facultatea in octombrie mor de curiozitate:) Merci! Te pup
Claudia